OBRES AL CARRER MALLORCA PER L ‘ ARRIBADA DE L´AVE

 El nostre barri ja s’ha vist afectat per l’inici de les obres que han de portar el TGV fins la macroestació de La Sagrera i el carrer Mallorca ha rebut les primeres conseqüències al ésser tallada la circulació de vehicles des de Espronceda  fins la Meridiana i obrir en canal tot el carrer, amb el consegüent perjudici pel comerç establert en aquest tram i les molèsties als veïns mentres durin les obres.

L’Associació de Veïns de Navas, ja ha estat dialogant amb els botiguers afectats  pel tall de circulació i ja s’ha presentat a l’Ajuntament del Districte una sol·licitd de subvenció per a reparar les posibles pèrdues econòmiques que representa la decisió.

Amb referència a la futura estació, el quart tinent d’alcalde d’Urbanisme sr. Ramón Garcia-Bragado, ha anunciat que la construcció de l’estació, no podrà començar fins el mes de setembre de 2009 perquè primer s’ha de fer el desviament de les vies de Rodalies que passen per la zona.