AREES D’APARCAMENT REGULAT AL BARRI DE NAVAS

AREES  D’APARCAMENT  REGULAT  AL  BARRI  DE  NAVAS 

 

nCom a conseqüència de les queixes presentades per veïns del barri, davant la dificultad de no poder aparcar als nostres carrers i places degut a l’allau de vehicles que venen de zones en la que hi ha instal·lada la zona verda, l’Associació de Veïns va apostar per accelerar el procés davant l’Administració, de la instal·lació de places d’aparcament regulat per a ésser utilitzades pel n ostres veïns i veïnes mitjançant el dispositiu de residència, facilitant-nos d’aquesta forma, la prioritat d’aparcament en el nostre nucli urbà. En resposta a la sol·licitud presentada, el Districte de Sant Andreu ens comunica que a partir del dia 19 de gener de 2009, hi hauràn instal·lats els parquímetres per a regular les següents zones d’aparcament: 

-         De Zona Verda, 943 noves places

-          De Zona Blava, 96 places

-          Per a motos, 319 places

-          Per a càrrega i descàrrega, 130 places.