Comunicats RSS feed for this section

Reunió Informativa sobre Pensions

Us comuniquem que el dia 11 de Desembre al Centre Civic de Navas es realitzarà una reunió informativa sobre Pensions. A carreg de l’advocat de l’AVV NAVAS.

Us esperem a les 19h del dia 11 de Desembre al CENTRE CIVIC DE NAVAS.

Acta Assemblea de Socis AVV NAVAS

El dia 21 de Juny es va celebra la Assemble General de Socis, amb el ordre del dia següent:

– Estat de Comptes.

– Activitats de la Associació.

– Relacions amb el PDC (Pla de Desenvolupament Comunitari)

– Renovació dels carregs de la Junta Directiva.

– Renovació dels estatuts.

La nova junta queda reflexada l’apartat Informació General de la web. Els Estatuts s’han presentat a la Generalitat i quan estiguin aprobats tots els socis podran demanar una copia, i estaran a disposició de qui ho demani.

Qué és el Pla de Desenvolupament Comunitari?

PLA DE DESENVOLUPAMENT COMUNITARI DE NAVAS

Què és?

Un Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) és un procés de participació ciutadana al barri el qual genera una transformació social en benefici de totes les persones.

 Aquest s’elabora en base a una fase prèvia de  diagnòstic on la finalitat és conèixer les necessitats, punts forts, carències i potencialitats del barri.

El PDC ha de servir per donar respostes a aquestes necessitats del diagnòstic de manera conjunta entre tots els agents del barri.

En quin moment estem?

L’estudi/diagnòstic es porta a terme des del Novembre de 2009 fins a l’abril del  2010 i està financiat per Ajuntament de Barcelona i la Generalitat  de Catalunya

Qui l’està portant a terme?

En aquesta fase prèvia les entitats promotores són: la Associació de Veïns de Navas i la Parroquia Sant Joan Bosco.

El diagnòstic l’estan realitzant dues tècniques (Sílvia Garcia, pedagoga, i Lorena Molina, educadora social) que ja treballen al barri en el camp  de l’acció social (A la Plataforma d’educació Social de la Parròquia) amb l’assessorament, formació i seguiment per part de Vincle, Serveis a la Comunitat, amb experiència en altres PDC de Catalunya.

Per el diagnòstic necessitem de la col·laboració de cada una de les entitats, associacions i grups que configuren el barri, així obtenir una visió global objectiva i real del que succeeix a Navas.

Per això cal concertar una entrevista amb la vostra entitat i/o servei i així recollir la visió que teniu del barri a partir del vostre treball.

En acabar aquesta fase està previst realitzar una trobada per posar en comú l’estudi i entre tots començar un treball conjunt i participatiu de millora del barri.    

 

 

 

Acta Pou Habaneres

Us presentem l’Acta de la reunió sobre el Pou de la Plaça de les Havaneres de la L9 i L4, del dia 17 de desembre del 2009.

Acta

Inici Obres Centre Civic

Ja està en marxa les obres del nou centre Cívic de Naves, amb els equipaments pel barri.

Més Informació